Μελέτη Νέου Προϊόντος

Έρχεται συχνά η στιγμή που θέλετε να λανσάρετε ως εταιρία ένα Νέο Ηλεκτρικό-Ηλεκτρονικό προϊόν, αλλά σας λείπει η καλωδιακή συνδεσμολογία;

Η CoIO με σύγχρονο και εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό της, είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες σας. Σχεδιάζουμε την απαραίτητη καλωδίωση σύμφωνα με τις ανάγκες του προϊόν σας, διατηρώντας την ποιότητα και την ασφάλεια σε υψηλά επίπεδα, όπως ορίζει και η Ευρωπαϊκή Ένωση. Επιπλέον, η βιομηχανική μας μονάδα, είναι σε θέση να καλύψει την άμεση εκκίνηση της παραγωγής των προϊόντων.

style switcher
layout styles

Βελτιώση Προϊόντος

Αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα ή θέλετε να εξελίξετε το υπάρχον προϊόν σας;

Είναι συχνό φαινόμενο, μία καλωδίωση στη πρώτη της έκδοση, είτε με το πέρας του χρόνου, να αποκαλύψει τυχόν αδυναμίες, ακόμη και σοβαρά προβλήματα. Κατά κύριο λόγο οφείλεται σε μία κακή σχεδίαση, ακόμη και σε λάθος σύστημα παραγωγής. Υπάρχουν όμως καλωδιώσεις που απαιτούν την ανάλογη βελτίωση λόγο μίας αναβάθμισης στο κύριο προϊόν.

Τι κάνουμε όμως εμείς στη CoIO;

Οι άνθρωποι μας με την πολυετή εμπειρία των 35 ετών, προβαίνουν στην άμεση έρευνα της καλωδίωσης, λαμβάνοντας όλες τους εσωτερικούς και εξωτερικούς παραμέτρους. Εντοπίζουμε το πρόβλημα και σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση, πάντα σε συνδυασμό με την μονάδα παραγωγής μας. Γιατί ποτέ δεν αρκεί μόνο μία καλή σχεδίαση, χωρίς την σωστή παραγωγή.

Παραγωγή Προϊόντος

Αναζητήτε την ποιότητα, αξιοπιστία και ταχύτητα στα προϊόντα σας?

Την σημερινή εποχή, με τις ταχύτητες που τρέχουν όλα γύρω μας, είναι πολύ σημαντικό να έχεις αξιόπιστους συνεργάτες και να είναι σίγουρος ότι θα σου παραδώσουν τα σωστά προϊόντα, με την ίδια ποιότητα, στο σωστό χρόνο.

Εμείς στη CoIO, φροντίζουμε για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Τι μπορούμε όμως να σας παράξουμε;

Μια από τις κυριότερες κατηγορίες είναι οι Καλωδιώσεις για χρήση της αυτοκινητοβιομηχανίας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει από μία απλή καλωδίωση (connector), μέχρι και μία εξειδικευμένη πλεξούδα καλωδίων υψηλής τάσης. Άλλες κατηγορίες είναι όπως και οι ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές. Ας δούμε πιο συγκεκριμένα τους τομείς εργασίας μας.

Κοπή Καλωδίων (από 0,05mm+)

Δημιουργία πλεξούδων καλωδίωση

Πρεσάρισμα Ακροδεκτών

Ειδικές κολλήσεις(καλάι) καλωδίων (όπως και σε ηλεκτρονικές πλακέτες)

Προσθήκη ειδικών μονωτικών υλικών

Χύτευση πλαστικού υλικού

Ηλεκτρικός-Ηλεκτρονικός Έλεγχος

Ως εταιρίας, φροντίζουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα να εκσυγχρονίζουμε το μηχανικό εξοπλισμό μας, ανάλογα με τις απαιτήσεις της κάθε παραγγελίας του πελάτη. Οι άνθρωποι μας σε καθημερινή βάσει εκπαιδεύονται, για να μπορούν να καλύψουν τουλάχιστον 3-4 διαφορετικές εργασίας, ώστε να έχουμε πάντα μία ομαλή παραγωγική λειτουργικότητα.

H CoIO, είναι πάντα διαθέσιμη να υποδεχθεί κάθε αναβάθμιση και προσθήκη νέας ειδικότητα, ανάλογες με τις απαιτήσεις την αγοράς.

Αγγλική ορολογία : Cable harness | Wire assembly | Wire harness | Wiring loom | Cable assembly

style switcher
layout styles

2D/3D Σχεδίαση Προϊόντος

Δεν διαθέτετε τα δικά σας σχέδια, είτε έχετε νέο προϊόν;

Η Εταιρία μας, ζητώντας άμεσα αποτελέσματα με χαμηλό κοστολόγιο, δημιούργησε το δικό της τμήμα γραφιστικής/σχεδίασης. Διαθέτουμε τους δικούς μας επαγγελματίες ανθρώπους, έτοιμοι να αντιμετωπίσουν κάθε ζήτημα σχεδίασης που προκύπτει.

Πρώτες Ύλες

Πόσο σημαντική είναι η επιλογή την ποιοτικής πρώτης ύλης;

Η επιλογή των πρώτων υλών για εμάς στη CoIO, δεν είναι απλώς μία κάλυψη αναγκών. Τα υλικά που επιλέγουμε, είμαι το Α και το Ω στη παραγωγή μας. Είναι ευθύνη. Έχουμε επιλέξει με μεγάλη προσοχή τους προμηθευτές μας. Αυτοί με της σειρά τους, φροντίζουν να μας τροφοδοτούν με την καλύτερη ποιότητα υλικών τους.

style switcher
layout styles

Προσεχώς

Λογισμικό

+

Ηλετρονική Πλακέτα

layout styles

Τελαυταία Tweets

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • Address: Φιλίππου 20, Δράμα 66100, Ελλάδα.

  • Phone: +359 889 24 9099

  • Email: info@compoio.com

Ακολουθήστε μας